Club de lectura l'Atlàntida

Grups oberts

Vols participar en un dels nostres clubs de lectura?

Descarrega't el full d'inscripció i porta'l a la biblioteca. També pots enviar-lo per correu electrònic a l'adreça: biblioteca@arbeca.cat

- ADULTS:​ Club de lectura adreçat a adults +17 anys

Reunions mensuals,últim dimecres de mes

Primera lectura:

Anatomia de les distàncies curtes. Marta Orriols 

A través de personatges fugaços i d’imatges senzilles que condensen grans emocions en petits gestos, aquest recull de contes retrata la infinitat de relacions a què ens condueix l’amor. L’estima, el dolor, les renúncies implícites, els oblits o les pèrdues es relacionen íntimament en uns textos en què els protagonistes s’enfronten de manera quasi imperceptible amb l’exterior mentre proven d’oblidar els somnis, els desitjos laborals i sexuals i, fins i tot, el dret a enfadar-se.

Un calidoscopi proper i empàtic que ens aproxima de manera natural als sentiments que maquillem per por d’alterar el curs de les nostres vides. Anatomia de les distàncies curtes és un paisatge lúcid i emocional reblert dels silencis que protegim.

- INFANTIL: Club de lectura adreçat a nens i nenes de 8 a 10 anys.

Inici Febrer

Basil, el ratolí superdetectiu. Eve Titus

Esteu a punt de submergir-vos en una història plena de suspens. A estones pensareu que res no té solució, però una nova pista us retornarà l’esperança. I diem «pista» perquè el protagonista d’aquest llibre és un detectiu.

De fet, el més famós entre els ratolins: Potser no sabeu que aquest brillant investigador ha après l’ofici del millor detectiu humà de tots els temps: Sherlock Holmes. Aquest és el seu primer gran cas: el misteri de lesbessones desaparegudes… Ningú no sap què se n’ha fet, d’elles. Fins que arriba una nota, signada per la pitjor banda de rosegadors de Londres: els Tres Terribles.

El temps corre i en Basil les ha de trobar abans no sigui massa tard. Aconseguirà que tornin a casa sanes i estàlvies?

Si hi ha un detectiu capaç de resoldre aquest cas, aquest és en Basil, el ratolí superdetectiu!

9788494440953.jpg
Basil-el-ratolí-superdetectiu_3D_web.png