top of page
  • biblioteca080

Exposició fotogràfica interactiva - Mireia Sans

Actualizado: 28 abr 2021

A partir del 22 de Març La Biblioteca l'Atlàntida acolleix a les seves instal·lacions la primera mostra d'artistes locals. El cicle d'exposicions tindrà una durada d'un any, exposant cada mes un artista diferent i s'iniciarà amb les obres de l'artista Mireia Sans Soria, estudiant de Belles Arts.


"La no estereotipació del cos femení" és un treball format per una sèrie de fotografies fusionades amb línies blanques, dibuixades sobre la imatge com si aquesta fos un llenç. La motivació d'aquest projecte rau en la reivindicació del d'un cos no establert com a perfecte per la societat, donant cabuda als cossos femenins reals i normals, intentant reeducar la visió de qui observa perquè vegi bellesa i normalitat.



L'obra ha estat pensada per a crear un nexe amb l'espectador, esdevenir quelcom que faci reflexionar i, d'aquesta manera, que l'artista pugui rebre un feedback de què ha fet néixer en cada ment observadora. Aquesta comunicació s'ha desenvolupat mitjançant l'ajuda de codis QR, on cada imatge és acompanyada per un. Els codis condueixen a preguntes, reflexions i paraules relacionades amb les imatges; a més de ser un espai de raonament on deixar respostes i pensaments.

11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page